Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبیعی‌ترین اتفاق ممکن در دنیای عجیب‌وغریب این روزهایمان دلسرد شدن و دست برداشتن از تلاش برای ساختن زندگی بهتر است.

همه ما لحظاتی را تجربه کرده‌ایم که درست در میانه میدان نبرد شمشیر و سپرمان را زمین گذاشتیم و جمله معروف «دیگه نمی تونم ادامه بدم» را به زبان آورده‌ایم. گاهی تماشای یک فیلم الهام‌بخش که شخصیت سخت‌جان آن از دلِ مصیبت‌ها زنده و قوی بیرون می‌آید، می‌تواند سربازِ خسته نبرد زندگی را دوباره سراپا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب همراه ما باشید با معرفی پنج فیلم تاثیرگذار سینمای جهان. 

هوانورد (The Aviator ۲۰۰۴)

این فیلم بر اساس زندگی واقعی «هوارد هیوز» هوانورد و کارگردان مشهور هالیوود ساخته‌شده و داستان الهام‌بخشی از زندگی یک جوان موفق است. «هیوز» سازنده فیلم‌های بزرگ و مورد علاقه بسیاری از بازیگران مشهور هالیوود بود اما با مشکلات شخصیتی مثل افسردگی و اختلال وسواس جبری دست‌وپنجه نرم می‌کرد. این فیلم به کارگردانی «مارتین اسکورسیزی» واقعیت دشوار و شرایط پیچیده انسانی را به‌خوبی به تصویر می‌کشد.

 

 

 

 بهترین بازی دنیا (The Greatest Game Ever Played ۲۰۰۵)

ماجرای این فیلم درباره پسری به نام «فرانسیس» است که علیرغم مخالفت پدر و جایگاه پایین اجتماعی به دنبال علاقه‌اش یعنی گلف می‌رود. فرانسیس سرانجام به مسابقات rich man’s game راه می‌یابد جایی که در تقابل با الگوی کودکی‌اش قرار می‌گیرد. بهترین بازی دنیا داستان الهام‌بخشی از رویا، مبارزه و موفقیت است.

 

 

 

 ذهن زیبا (A Beautiful Mind ۲۰۰۱)

ذهن زیبا داستان یک نابغه ریاضی در کشف ابعاد هولناکی از شخصیتش است آن‌هم درست در زمانی که در آستانه تحسین‌های بین‌المللی قرار دارد.

ذهن زیبا بر اساس کتابی از «سیلویا ناسار» درباره زندگی ریاضی‌دان برجسته «جان نش» ساخته‌شده است و مفاهیم مثل تعهد، موفقیت و دیوانگی‌های ذهن سرکش انسان را به‌خوبی به تصویر می‌کشد.

 

  نویسندگان آزادی (Freedom Writers ۲۰۰۷)

تماشای این فیلم الهام‌بخش به همه معلمان و دانش آموزان توصیه می‌شود. ماجرا درباره «ارین گرول» معلم جوانی است که باید با گروهی از دانش آموزان پر شروشور سروکله بزند و تلاش کند با کارهایی مثل ترغیب دانش آموزان به انتخاب شغل خاص و مناسب در آینده، عادت جمع‌آوری مجلات و… بر زندگی آن‌ها تاثیر شگفت‌انگیزی بگذارد.

سریع‌ترین سرخپوست جهان (The World’s Fastest Indian ۲۰۰۵)

این فیلم الهام‌بخش داستان واقعی مردی است که از هدفش دست برنداشت و با تلاش فراوان بالاخره به آن رسید. «بارت مونرو» از رویای خود یعنی ساخت موتور پرسرعت برای شرکت نیوزلندی ایندین دست نکشید و نهایتاً توانست در سال ۱۹۶۷ رکورد سرعت در دشت نمک یوتا را به نام خود ثبت کند.

 

  کد خبر

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید

«کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» و «رودبارِ اَلَموت»، به تازگی منتشر شده‌اند.

 به گزارش ایسنا، کتاب‌های یادشده که به تازگی در انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) منتشر شده‌اند در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.


انتشار شرح و معرفی «کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» در دو جلد، به‌کوشش فرشته مجیدی و زیر نظر سیدعلی آل‌داود در ١٢١٣ صفحه، با شمارگان ٧٠٠ نسخه و به‌بهای یک‌میلیون و ٢۴٠هزار تومان، نشر یافته است.


«سیدعلی آل‌داود»، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و ناظر این اثر، در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب آورده است: «از زمان تأسیس و شروع به کار مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی در ١٣۶٢ تاکنون که نزدیک به چهل سال است مجموعه‌ها و کتابخانه‌های نفیس متعدد به این مرکز اهدا شده و با جرات می‌توان ادعا کرد حداقل در کشور ما تاکنون چنین حجمی از اهدا و با این تعداد زیاد اهداکننده بی‌سابقه است. در مدت زمان نزدیک به چهل سال ١٧٣ مجموعه به کتابخانه دائرة‌المعارف اهدا شده و اهداکنندگان عموماً از افراد صاحب‌نام و دانشمندان و نام‌آوران عرصه‌های مختلف بوده‌اند و بیشتر آنان در زمان حیات خود مبادرت به اهدا و انتقال کتاب‌های خود به کتابخانۀ مرکز کرده‌اند. افتخاری بزرگ برای دائرة‌المعارف و مسئولان و مدیران آنجاست که توانسته‌اند در مدت چند دهۀ کوتاه اعتماد عمومی اکثر دانشمندان نامور مملکت را جلب نمایند.»


همچنین مجموعۀ ‌مقالاتی دربارۀ «رودبارِ اَلَموت» تألیف عنایت‌الله مجیدی و به‌کوشش زهرا سیفی در ۴۶۴ صفحه، با شمارگان ٣٠٠ نسخه و به‌بهای ۴٨۵ هزار تومان منتشر شده است.


«عنایت‌الله مجیدی»، رئیس کتابخانه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در بخشی از پیشگفتار خود بر این اثر آورده است: «چندی پیش از این، مجموعه‌ای از مقاله‌های این بنده با نام الموت‌‎نامه انتشار یافت و مورد استقبال علاقمندان واقع شد. گویی آن نوشته‌های ناچیز برای پژوهشگرانی که در موضوعات مربوط به منطقۀ رودبار الموت و سرزمین تاریخی قزوین، به تحقیق مشغولند به کار آمده و مفید بوده است. گذشته از اینها، حقیقت این است که برای شخص خودم، که به تاریخ و فرهنگ آن منطقه عشق می‌ورزم، نوشتن، تصحیح و توضیح بر هر یک از این یادداشتها به نوبه خود لذت بخش بوده است، زیرا آنها را برای تألیف یک اثر مستقل و جامع در تاریخ و فرهنگ آن منطقه تا حدی ضرور می‌دیدم.»
 

 غرفه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در مصلای امام خمینی، شبستان، راهروی ٢٢، غرفه ۵٣٠ واقع است.
 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • زمان انتقال امباپه به رئال لو رفت
  • (ویدیو) افشاگری عجیب الهام حمیدی از ازدواجش
  • دوباره همه را ناامید کرد: این سیلی درد داشت!
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • یونایتد با تن‌هاخ یک رکورد ناامید کننده جدید ثبت کرد
  • بارش شهابی ղ-Lyrid 2024 را از دست ندهید
  • «خارشتر» در تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود
  • شکستن طلسم نباختن یک تیم و ناامید کردن پرسپولیس توسط استقلال
  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت